Сега говорих с фирмата,искат ме лично там,имало обходни листи и други документи за попълване и трябва да отида,неизбежно е явно.
Започвам работа в друг град и искам да си оправя всички документи.Въпросния нов град е на 60км от тук,където съм сега,а фирмата е в град на близо 200км от тук.И искам да си спестя 400км отиване и връщане за един лист.
Така е.Винаги мога да кажа,че нищо не съм получила,ако няма нещо черно на бяло.Тъй като обаче документите трябва да се вземат утре няма да имам време за нотариуси и пълномощни,че после и да го пратя на упълномощения,така че ще мъча варианта с пощата,пък дано се съгласят.Благодаря за помощта!
А всъщност какво ще рече писмено съгласие-да упълномощя някого или договорка между мен и работодателя?Тъй като от фирмата ми казаха,че няма как някой друг да ми вземе документите.
Чела съм наредбата,но незнам само за трудовата книжка ли става въпрос или важи и за заповедта,тъй като за нея би трябвало да се иска подпис.А личния състав хич не е в час с нещата:)Благодаря за помощта!
Здравейте.Предизвестието ми изтича утре и трябва  да си получа заповедта и трудовата книжка.В момента обаче съм в платен отпуск и съм извън града.Искам да питам може ли да си получа документите по пощата?Ако трябва да подпиша нещо,не е проблем,ще подпиша и ще го пратя обратно,ако се налага.Или ако може да пратя някого да ги вземе,ако не се налага подпис.Просто нямам възможност да отида,а ми казаха,че трябва да ида лично.